Bananowo-mogdałowa kawa mrożona

Poleć w mediach społecznościowych:

Albo po prostu skopiuj i udostępnij ten link

Składniki

Banan - 1 szt
Mleko migdałowe - 1 szkl
Kawa rozpuszczalna - 2 łyżeczki

Bananowo-mogdałowa kawa mrożona

Chwila orzezwienia

  • 5min
  • Porcje 1
  • Łatwy

O przepisie

No i czas upałów się zaczął a w takie dni marzymy o orzezwieniu. Ja uwielbiam kawę mrożona ze czasem nia zastepuje posiłek dlatego musi być bardziej pożywna

 

Kroki

1
Gotowe

Banana blendujemy z mlekiem migdalowym następnie przelewamy do shejkera wsypujemy kawę rozpuszczalna, dodajemy 3 kostki lodu i dobrze wstrzasamy

Jeśli nie macie shejkera użycie słoika ☺

Karolina

Moja przygoda w kuchni zaczęła się w domu z mamą a bardziej pomaganie jej przy gotowaniu a jeszcze lepiej było przy pieczeniu – można było oblizać miskę po zrobionym kremie.

20170606_075140
poprzedni
Placuszki jaglane
Pasta z jajek i rzodkiewki
następny
Pasta z jajek i rzodkiewki