Cukinia panierowana

Poleć w mediach społecznościowych:

Albo po prostu skopiuj i udostępnij ten link

Składniki

Cukinia - 1sz
Jajka - 1 szt
Bułka tarta - według zużycia
Olej słonecznikowy lub rzepakowy - 3 łyżki

Cukinia panierowana

Cukinia w 5 min

  • 5min
  • Łatwy

O przepisie

U nas dziś szybki pomysł na kolacje który zrodzil się po otwarciu lodówki i zobaczeniu co w niej jest oprócz światła 😉

Kroki

1
Gotowe

Cukinie kroimy w plastry obtaczamy w jajku a potem w bułce tartej a następnie smażymy na rozgrzane patelni z obu stron.
Na koniec można zapięcie odrobinkę serem żółtym

Karolina

Moja przygoda w kuchni zaczęła się w domu z mamą a bardziej pomaganie jej przy gotowaniu a jeszcze lepiej było przy pieczeniu – można było oblizać miskę po zrobionym kremie.

20170703_131252
poprzedni
Lody mascarpone z malinami
20170708_100027
następny
Ciasto drożdżowe z owocami