Lemoniada arbuzowa

Poleć w mediach społecznościowych:

Albo po prostu skopiuj i udostępnij ten link

Składniki

Arbuz - 500g już oba
Pomarańcza - 2 szt
Cytryna - 1 szt
Cukier - do smaku
Woda - według uznania

Lemoniada arbuzowa

Owocowe orzeźwienie

  • 5min
  • Porcje 1
  • Łatwy

O przepisie

Upałów czas zacząć wiec i sezon  zimnych napoi rozpoczęty. Ja w takie dni preferuje lemoniady zimne, orzeźwiające i pełne witamin bo owocowe

Kroki

1
Gotowe

Wycisnąć sok z pomarańczy i cytryny dodać arbuza i całość zblendować. Dodać wody i cukru według uznania.

Karolina

Moja przygoda w kuchni zaczęła się w domu z mamą a bardziej pomaganie jej przy gotowaniu a jeszcze lepiej było przy pieczeniu – można było oblizać miskę po zrobionym kremie.

Jabłka w koszulkach
poprzedni
Jabłka w koszulkach
20170606_075140
następny
Placuszki jaglane