Maliny, banan i kasz jaglana

Poleć w mediach społecznościowych:

Albo po prostu skopiuj i udostępnij ten link

Składniki

Kasza jaglana - 5 łyżek ugotowana
Maliny - 200g
Banan - 2 szt

Maliny, banan i kasz jaglana

Owocowo-jaglany deser

  • 10min
  • Porcje 3
  • Łatwy

O przepisie

Trzy składniki i deser gotowy

Kroki

1
Gotowe

Maliny i 4 łyżki kaszy jaglanej blendujemy na jednolitą masę. Banany i 1 łyżkę kaszy jaglanej blendujemy na mus. Nakładamy do miseczek, szklanek lub salaterek.

Karolina

Moja przygoda w kuchni zaczęła się w domu z mamą a bardziej pomaganie jej przy gotowaniu a jeszcze lepiej było przy pieczeniu – można było oblizać miskę po zrobionym kremie.

IMG_8643
poprzedni
Filet z indyka, puree brokułowo-szpinakowe, frytki z batata
IMG_8657
następny
Kanapka z rostbefem