Moja lemoniada ogorkowo-melonowa

Poleć w mediach społecznościowych:

Albo po prostu skopiuj i udostępnij ten link

Składniki

Ogórek zielony - 1 szt
Żółty melon - 1/4 szy
Woda - Według uznania
Natka pietruszki - garść

Moja lemoniada ogorkowo-melonowa

Nawodnienia to podstawa

  • 5min
  • Łatwy

O przepisie

Oj upały dają się we znaki.

A w takie dni najważniejsze jest dobre nawodnienia organizmu

Kroki

1
Gotowe

Ogórka i melona obieramy wkładamy do kielicha blendera, dodajemy pietruszkę i wodę w takiej ilości aby nam odpowiadał smak i całość dokładnie blendujemy

Karolina

Moja przygoda w kuchni zaczęła się w domu z mamą a bardziej pomaganie jej przy gotowaniu a jeszcze lepiej było przy pieczeniu – można było oblizać miskę po zrobionym kremie.

1501528648666-1015589818
poprzedni
Domowa tortilla
20170802_162238
następny
Placuszki brokułowo-jaglane