Pasta jajeczna

Poleć w mediach społecznościowych:

Albo po prostu skopiuj i udostępnij ten link

Składniki

Jajka - 3
Majonez - 1 łyżeczka
Musztarda - 0.5 łyżeczki
Sól - Do smaku
Pieprz - Do smaku
Rzodkiewka - 3 szt

Pasta jajeczna

Szybka i smaczna pasta na każdą porę dnia

  • Łatwy

O przepisie

Pasta jajeczka jest idealna na każdą porę dnia zazwyczaj każdy się na nią skusi

Kroki

1
Gotowe

Ugotowane jajka i rzodkiwekę scieram na tarce i mieszamy z pozostałymi składnikami. Pasta gotowa

Karolina

Moja przygoda w kuchni zaczęła się w domu z mamą a bardziej pomaganie jej przy gotowaniu a jeszcze lepiej było przy pieczeniu – można było oblizać miskę po zrobionym kremie.

20170409_205813
poprzedni
Kokosowe płatki jaglane
20170418_112741
następny
Koktajl “bomba witaminowa”