Sorbet bananowo-szpinakowy

Poleć w mediach społecznościowych:

Albo po prostu skopiuj i udostępnij ten link

Składniki

Banan - 4 szt
Szpinak mrożony - 2/3 opakowania

Sorbet bananowo-szpinakowy

Banan + szpinak = idealne połączenie

  • Porcje 500
  • Łatwy

O przepisie

Uwielbiam próbowa nowe smaki lodów. Czasami chce odtworzyć podobne w domu lub spróbować dodać coś jeszcze aby smak był wyraznkekszy

Kroki

1
Gotowe

Banana zblendować dodać szpinak i dalej blendowac. Cała masę włożyć do maszynki do lodów i postępować zgodnie z instrukcją obsługi.

Karolina

Moja przygoda w kuchni zaczęła się w domu z mamą a bardziej pomaganie jej przy gotowaniu a jeszcze lepiej było przy pieczeniu – można było oblizać miskę po zrobionym kremie.

Sernik w cieście kakaowym
poprzedni
Sernik w kakaowym cieście
20170810_153652
następny
Makaron w sosie pomidorowym